téligumi, nyárigumi

rólunk
red line

RÓLUNK

Cégünk 2002-ben alakult. Profilunk a gumiabroncs kereskedelem. Négy budapesti telephelyen szolgáljuk ki a céges és magánszemély ügyfeleinket. Vállalati flották teljes körű kezelését is vállaljuk,akár helyszínen történő mobil gumiszervizünkkel.
Vevőink igényeihez alkalmazkodva a legnagyobb márkák csúcstermékeit részesítjük előnyben, de a forgalmazott gumiabroncsaink palettáján a gazdaságosabb termékek is megtalálhatók. Minden márkából széles méret, ill. típusválasztékkal rendelkezünk, így minden vásárlónk megtalálja a számára kedvező árfekvésű, megfelelő méretű abroncsot.

Szervizeink felszereltsége és szakembereink felkészültsége mindenben ügyfeleink megelégedésére szolgálnak. Magas szintű szolgáltatást nyújtunk csúcstechnológiás gépeinkkel és minőségi anyagokkal. Ezzel nő a gumiabroncs élettartama és ügyfeleink utazási kényelme is. Kerékszerelésnél olyan gépeket használunk, amivel mindenfajta lemez és alufelnire tudunk dolgozni anélkül, hogy bármilyen sérülést okoznánk mind az abroncsban, mind a felniben. A kerék csomagolásával autója tisztaságát tartjuk szem előtt.

A gumijavítást tapasztalt szakembereink gyorsan és megbízhatóan végzik el. A felhasznált anyagok kimagasló minősége és a csúcstechnológiás gépek alkalmazása ugyancsak az ügyfeleink biztonságát szolgálják.
Vállaljuk a leszerelt abroncsok vagy kerekek szezonon kívüli tárolását, bevizsgálását, mosását is, levéve ezzel a gondot az Ön válláról. Nem kell többé az otthoni tárolással járó kellemetlenségeket felvállalnia.

Budapesti tárolási kapacitásunk eléri a 10 000 db-ot amit számítógépes nyilvántartás segítségével kezelünk.
A gumiabroncsokkal vagy felnikkel kapcsolatban felmerülő kérdésekkel fordulhatnak bizalommal a jól képzett szakembereinkhez, akik a hét minden napján rendelkezésükre állnak.

Reméljük, hogy Önt is mielőbb üdvözölhetjük a törzsvásárlóink körében.

téligumi, nyárigumi

kapcsolat kapcsolat kapcsolat mobilgumi

nyitva tartás
hírek

2015.04.28.